9/25/2017

Kuru Ciltler İçin Fondöten Lavera Nude Effect Make Up Fluıd

Kuru ciltler fondöten kullanırken en büyük sorunları ciltlerini yeteri kadar nemlendirseler de en fazla 4 saat sonra cilt yüzeyi pul pul oluyor. Benim cilt yapım da kuru hassas olduğu için bu sorunla süreklilikle karşılaşıyordum. Bunun önlemi olarak gün içerisinde yeniden fondötenimi tazeleyerek çözüyordum. Ancak kuru ciltler artık bizimde bir fondötenimiz var. Hem cildi ışıl ışıl sağlıklı gösteren, hem gün içerisinde asla pullanma yapmayan, incecik yapıda ama istediğiniz kadar kat çıkarak kapatıcılığını arttırabildiğim Lavera Nude Effect Make Up Fluıd serisi. Bu serinin özelliklerini, organik içeriğiyle cildimin nasıl gözüktüğünü Kuru Ciltler İçin Fondöten Lavera Nude Effect Make Up Fluıd blog yazımda detaylıca okuyabilirsiniz.

kuru-ciltler-icin-fondoten-lavera-nude


Kuru Ciltler İçin Fondöten Lavera Nude Effect Make Up Fluıd


Benim cildim atopik dermatit ve çok ciddi kuru. Lavera markasının farklı bir fondötenini kullanıyordum o bitince nude effect serisine geçtim. Bu serinin en önemli özelliği çok kuru, kuru ve karma ciltlere uygun olması. Özellikle kapatıcılığı tek katta hafif ancak ikinci katta tüm kusurları örtüyor. Islak bir bitişi var üzerine aydınlatıcı uygulamama gerek kalmıyor. Kızarıklıklarımı komple kapattı tüm gün ekstra bir baz kullanmadım. Cildim öyle pürüzsüz ve doğal gözüküyor ki kimse anlamıyor fondöten kullandığımı. Uygulama şeklim ıslak süngerle cildime pıt pıt hareketleriyle yayıyorum.
kuru-ciltler-icin-fondoten-lavera-nude


Kuru Ciltler İçin Organik içerikli Fondöten seçiminde Lavera Nude Effect Make Up Fluıd benim gibi artık arayışlarına son verecektir. Asla gözenekleri tıkamıyor, Paraben, SLS, silikon gibi zararlı maddeleri içermiyor ayrıca VEGAN içeriğe sahip. NATRUE ve BİOORGANİC organik sertifikaları var. Renklendirme amaçlı kullanılan bitki özleri sadece. İçeriğinde ayrıca Hindistan cevizi yağı, shea yağı ve jojoba çekirdeği yağı bulunuyor.

kuru-ciltler-icin-fondoten-lavera-nude


Benim kullandığım Lavera kuru ciltlere uygun organik fondöten rengim Ivory Light 01 rengi. Hafif pembe alt tonlu cildime tam oturan bir renk oldu. Asla maske gibi durmuyor zaten isminin hakkını veriyor çıplak ten görüntüsü oluyor, maske gibi durmuyor.

kuru-ciltler-icin-fondoten-lavera-nude


Kuru Ciltler İçin Fondöten arıyorsanız Lavera Nude Effect Make Up Fluıd serisi Ayışığı Organik sitesinde 72.65TL satılıyor 30ML boyu var. Toplamda 3 rengi var renk seçiminizi yaparken yukarıdaki görseli kullanabilirsiniz.
Sevgilerrr.

9 yorum:

  1. kapatıcılığı oldukça yüksek gibi teşekkürler canım paylaşım için :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kapatıcılığını istediğim gibi ayarlayabildiğim bir fondöten buldum sonunda :)
      sevgilerimle

      Sil
  2. ben de 2 numarasını kullanıyorum biraz koyu geldi ama güzel hafif bir fondöten cidden.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende 2 ile 1 rengi arasında kararsız kaldım iyiki 1 olanı almışım :)
      sevgiler

      Sil
  3. bir Lavera fondöten yorumunuz daha var, hangisini önerirsiniz, hassas ve kuru cildim, genelde bazı fondötenlerde pul pul oluyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. öncekinden daha fazla sevdim bu yeni seriyi belgin hanım.
      Benim cildim rahatsızlığımdan dolayı dahada kurudu
      ancka lavera nude effect make up fluid serisi asla pullanma gerginlik hissi vermiyor
      en güzel yanı üst üste sürerek istediğim kapatıcılığı verebildim.
      bu yeni seri diğerini çok rahat geçti. önceki kullandığım mat bitişli bu daha sağlıklı bir bir bitişi var ve asla belli olmuyor ciltte varlığı
      sevgiler

      Sil
    2. teşekkürler bakacağım hemen, 1 olan çokmu açık renk?

      Sil
    3. 1 olan benim gibi açık tenli kişilere oldukça uygun belgin hanım, 2 numara biraz daha buğdaya kaçan sarı alt tonlu kişilere daha uygun olur.

      Sil