3/12/2015

Takma Kirpik Kullanmadan Nasıl Upuzun Kirpiklerim Olabilir?


Kirpikleriniz kaşlarınıza değmesi garanti :)

Neden böyle bir cümleyle başladığımı yazımın ilerleyen bölümlerinde gayet iyi anlıyacaksınız.Loreal False Lash Wings Extra Black Mascara 'nın vaadettiğiyle verdiği sonuç kesinlikle upuzun ve gür kirpikler.Sanki takma kirpik takmışçasına özgürsünüz.
Ancak dip not olarak nasıl sürüleceğini kendinize göre keşfetmeniz gerekiyor.Plastik uçlu fırçaları olan mascaralar nedense benim için eşittir topaklanma yapar mantığındaydı.Ta ki Loreal False Lash Wings Extra Black Mascara ile tanışana kadar.Fırçaya gayet uygun miktarda mascara geliyor ve kirpiklerinize etkisi mükemmel.Hele benim gibi gözleri hassas, eğer ağırlaştırma sorunu yaparsa bir süre sonra gözleriniz başınız ağıyor ve kızarıyorsa kesinlikle almalısınız diyebileceğim bir mascara  Loreal False Lash Wings Extra Black Mascara.
İlk katta sürdüğünüzde kirpikleriniz belirginleşiyor kuruması gayet hızlı bir gözünüzden diğerine geçene kadar kurumuş oluyor ve ikinci katını sürdüğünüzde kirpikleriniz kaşlarınıza değiyor.Hele verdiği simsiyah görüntüyle isterseniz eyeliner çekmeden bile , sade bir makyaj istiyorsanız sadece hafif bir far ve Loreal False Lash Wings Extra Black Mascara kullanarak istediğiniz görüntüyü kolaylıkla yakalayabilirsiniz.
Gözlerinizde kesinlikle 2 veya 3 kat bile uygulasanız topaklanma sorununuz olmuyor.Ağırlık verecek bir his bende olmadı ki gözlerim alerjen bir yapıya sahiptir.
Kirpiklerimi en kolay ve istediğim forma sokan Loreal False Lash Wings Extra Black Mascara ile makyaj rutinim öyle kolaylaştıki rahatlıkla sür ve çık şeklinde uygulayabiliyorum.
Fırça yapı itibariyle en kısa kirpiklere bile çok rahatlıkla ulaşıyor.Görüntü olarak kesinlikle beni tatmin etti istediğim simsiyah kirpiklerime hemde ağırlaştırma yapmadan kavuştum.
Ayrıca malum bu tarz simsiyah kirpiklerden makyajınızı çıkartmak normalde resmen işkence gibidir.Ama Loreal False Lash Wings Extra Black Mascara öyle kolaylıkla ister çift fazlı makyaj temizleme ürünü olsun isterseniz de temizleme sütünüzle rahatlıkla yeniden tertemiz kirpiklerinize kavuşabiliyorsunuz.Ertesi sabaha panda gibi gözlerinizin altı simsiyah değil tertemiz uyanabiliyorsunuz.
Fiyat olarak bir çok mascaradan daha uygun bir fiyatta.Ortalama 35-45tl gibi bir fiyata tüm kozmetik mağazalarında bulabilirsiniz.
sevgilerrr...

loreal-false-lash-wings-extra-black



loreal-false-lash-wings-extra-black


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder