11/01/2017

Aloree Detox Yüz Peeling Kiti

Peeling benim için olmazsa olmazım. Cildimde biriken kir deri ve pürüzleri ancak bu şekilde yok edebiliyorum. Ancak cildim çok hassas, kuru özel bakım isteyen bir cilt tipi. Bu yüzden peeling ihtiyacımı da özel ürünlerle yapmam lazım. Aloree Detox Yüz Peeling Kiti kullanımı bana bıraktığı için tercih ettim. Çünkü sadece partiküller içeren bir set, ben istediğim jel temizleyicim veya yüz maskemle karıştırarak cildime uyguluyorum.

aloree-detox-yuz-peeling-kiti

Aloree Detox Yüz Peeling Kiti

Kit içerisinde;
Spatula içeren küçük kutu
Soyucu çekirdek kutusu
1 Adet Radiant Mask tester var.



aloree-detox-yuz-peeling-kiti

Kullanım şekli çok kolay, kendi özel spatulasıyla 1 kaşık kadar alıyorsunuz kabınızın içerisine. Daha sonra sevdiğim bir maske veya içerisinden çıkan Aloree Radiant mask ekliyorsunuz. Sonra bu karışımı yüzüme sürüyorum. 2 dakika beklemek yeterli. Sonra ovalayarak çıkartıyorum.

aloree-detox-yuz-peeling-kiti


Aloree Detox tanecikleri Yonca tohumu ve zeytin çekirdeği tozu içeriyor. Yonca tohumları yuvarlak bir şekilde olduğu için benim gibi hassas ciltleri çizmeden o cildimdeki pütürleri anında alıyor.

Dikkat edilmesi gereken nokta kuru cilde uygulanması. Aksi halde tam verim alınamıyor. Toplam 10 kullanım yapabiliyorum. Tek tek saydım. Haftada 1 kez uygulama yapılması yeterli.

aloree-detox-yuz-peeling-kiti


Aloree markasının bu seti 2011 yılında dünya çapında Güzellik Organik Ödülünü kazanmış.

Gelelim etkilerine, detox kiti adından da anlaşılacağı üzere cilt üzerinde tam bir soyma işlevine sahip. Yüzümdeki bütün pürüzleri ölü derileri anında aldı. Normalde peeling yaptığımda 2 gün içinde cildimde pürüzler olmaya başlardı ancak bu sefer 5 gün boyunca pürüzsüz bir ciltle dolaştım. Yumuşacık, hiçbir ölü deri olmayan bir cilt görüntüsü verdi.

Aloree ürünleri tamamen kimyasaldan uzak. Aloree Detox Yüz Peeling Kiti Ayışığı Organik sitesinde 97.17TL satılıyor. Ancak sıklıkla indirime giriyor. Şu anda fiyatı 77.14TL. Sizlerde cildinizi pamuk gibi hissetmek istiyorsanız deneyebilirsiniz.
Sevgilerr…

1 yorum:

  1. çok ilginç bir ürünmüş, böyle organik içerikli ürünler hep çok ilgimi çekiyor, başkalarının ay bu ne be dediklere şeylere genelde woow bu da ne diyorum :D :D

    YanıtlaSil