11/25/2017

The Humble Co Natural Diş macunu ve Steriball

Ağız bakımında içeriği temiz ürünlere çok uzun zamandır yer veriyorum. Bu yazımda hem yepyeni bir diş macunu hem de diş fırçalarını korumak için çok enteresan bir üründen bahsedicem sizlere. Ayışığı organik sitesinde satılan vegan içeriğe sahip natrue sertifikalı The Humple Co Natural Diş macunu tüm dünyada satışı olan bir marka. Markayı diğerlerinden ayıran en büyük özelliği satılan her ürünlerinden 1 Afrikalı çocuğa ağız bakımında yardımcı olmaları. Steriball ise ülkemizde benzeri olmayan bir konuya değiniyor. Diş fırçaları biliyorsunuz banyolarımızda duruyor ancak ağızları açık. Nemli ortamda üreyebilecek bakteriler diş fırçası kıllarına yerleşebiliyor. Detayları The Humble Co Natural Diş macunu ve Steriball blog yazımda.

the-humple-co-natural-dis-macunu-ve-steriball

The Humble Co Natural Diş macunu ve Steriball


The humble organik diş macunu nane aromalı. Ancak keskin nane aromasına sahip değil. Dişlerimi fırçaladıktan sonra çok iyi ferahlık hissediyorum. Markanın sosyal sorumluluk projesinin olması da tercihimde büyük yeri oldu. Fiyatı 22.90TL 75ML boyu var.




the-humple-co-natural-dis-macunu-ve-steriball


Gelelim Steriball nedir? Bu ürün içerisinde çay ağacı yağı, kekik yağı ve nane yağı bulunan bir mandallı koruyucu, diş fırçasının kıllarına bakterilerin yerleşmesini önlüyor. Uçucu yağlar kolayca buharlaşarak bulundukları ortamı hijyenik hale getiriyor.

Pil veya başka bir enerjiye gerek duymadan diş fırçasını 3 ay boyunca koruyor. Normalden daha hızlı bu uçucu yağlar sayesinde diş fırçası kıllarının kurumasını ayrıca sağlıyor.

Steriball %100  geri dönüştürülebilir doğaya saygılı mamullerden üretilmiş ve Bisfenol-a (BPA) içermiyor. Fiyatı 12.90TL

Sizlerde ağız hijyeninize dikkat ediyorsanız organik ağız bakım ürünleri kategorisinde bulunan The Humble Co Natural Diş macunu ve Steriball deneyebilirsiniz.
Sevgilerrr.


1 yorum: