4/23/2018

SANTE Organik Waterproof Eyeliner

Simsiyah akmayan eyeliner hepimizin en sevdiği, göz makyajında kullandığı, imza makyajımız olabilecek nadir kozmetik ürünlerinden değil mi? Peki bu simsiyah eyeliner rengini bulmaya çalışırken sizler de benim gibi hep pandaya döndünüz mü? O zaman benim gibi uzun zamanlar boyunca deneme yanılmayla bir çok eyeliner denemişsinizdir. Ben akmayan, içerisinde zehirli kimyasal barındırmayan, karmin içermeyen, içerisindeki doğal yağlarla göz çevrenize bakım yapan waterproof hemde küçücük bütçeli bir eyeliner buldum. SANTE Organik Suya Dayanıklı Waterproof Eyeliner işte tüm bu beklentilerimi karşıladı benim. Fiyatı Ayışığı Organik sitesinde sadece 39.90TL.


sante-organik-suya-dayanikli-waterproof-eyeliner


SANTE Organik Suya Dayanıklı Waterproof Eyeliner

Yapısını tarif etmem gerekirse, öylesine rahat bir çizgi imkanı veriyor ki anında istediğiniz siyahlığı elde ediyorsunuz. Yapısı hafif yağlı olduğu için sürdüğünüz yerlerde çizgilenme yapmıyor. Kuruması ve sabitlenmesi oldukça hızlı.

sante-organik-suya-dayanikli-waterproof-eyeliner



Sante akmayan eyeliner Organik argan yağı, kandelila vaksı ve balmumu gibi yüksek kalitede yağlar ve vakslar içeriyor. En önemli noktası bu gibi göz ürünlerinde genellikle rengin bütünlüğü için KARMİN kullanılır. Ama sante naturkosmetik Karmin kullanmadan bu yoğunluğu elde etmiş.

sante-organik-suya-dayanikli-waterproof-eyeliner


Sante Waterproof Eyeliner Genel içerik bilgisi;

NaTrue Ekolojik Sertifikalı
Sentetik koruyucular, renk vericiler ve parfüm içermez
Petrol kökenli hammaddeler, Silikonlar ve PEG’ler içermez
Mineral yağlar içermez
Organik tarımla elde edilmiş bitkisel yağlar ve özler içerir
Hayvanlar üzerinde test edilmemiştir
Gluten içermez
Laktoz içermez

sante-organik-suya-dayanikli-waterproof-eyeliner


SANTE Organik Suya Dayanıklı Waterproof Eyeliner tek katta oldukça yoğun ve simsiyah bir görünüm sağlıyor. Göz içinde kullandığımda, gözlerim yanmadı, bakışlarımı daha derinleştirmek istediğimde rahatlıkla kullanabildim.

sante-organik-suya-dayanikli-waterproof-eyeliner



Eksi noktası ayrı olarak satılan fırçasıyla anlaşamadık. Kıl Yapısı yoğun olmadığı için ayrı satın aldığım fırçası istediğim göz üzerinde rahat hareket imkanı vermedi. Fırçasının fiyatını merak edenler için 26.50TL.


sante-organik-suya-dayanikli-waterproof-eyeliner


Siyahlığını resimlerde rahatlıkla görebilirsiniz. Bildiğimiz tam bir kömür renginde eyeliner. İçerisinde ışıltı veya metalik görüntü barındırmıyor.

Gün içerisinde SANTE Organik Suya Dayanıklı Waterproof Eyeliner ne göz altlarıma indi, ne göz pınarlarıma doldu. Sabah nasıl sürdüysem akşam ben silene kadar sabit bir şekilde kaldı.

Organik kozmetik ürünleri konusunda Sante Naturkosmetik sonunda beklentilerimi karşılayan eyelineriyle arayışıma son verdi.

Sizlerde bakışlarınızı derinleştirecek, yoğun, simsiyah, tüm şartlarda akmayacak bir eyeliner arıyorsanız, 39.90TL fiyatla satılan SANTE Organik Suya Dayanıklı Waterproof Eyeliner mutlaka denemenizi tavsiye ederim. Piyasada satılan tüm eyelinerlerden çok daha iyi bir içerikte ve gerçekten fiyatından çok daha fazlasını hakediyor.
Sevgilerrrr.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder